Despre noi

Istorie Aluminiu Concept

O mică companie artizanală ia fiinta in 2019 cu scopul de a oferi ferestre și uși de înaltă calitate. De-a lungul timpului, datorită muncii apreciate și succesului in piață, compania a crescut iar forma companiei si diversificarea produselor s-a schimbat, devenind o companie cu proiectare, productie si servicii mult diversificate la nivel national si inetrnational, menținând atenția la detalii și flexibilitate tipice meșteșugarului.

O istorie a pasiunii și abilităților care a permis expansiunea constantă, astăzi, compania este inportant jucator in piata de sector, cu un portafoliu de lucrari important si un pachet clienti pe masura. Aluminiu Concept, si-a a diversificat gama de produse si este mereu atenta la inbunatatirea constanta a calitatii produselor sale si mai ales, la feedback -ul clientilor sai din piata, ca atare, compania a introdus in gama sa, noi produse cu ar fi, fabricarea de obloane in aluminiu si sistemul panoramic de balcon si terase din sticla de tip amovibil.

Misiunea Aluminiu Concept

Dezvoltarea antreprenorială extraordinară își găsește baza într-o filozofie de grup precisă, al cărei punct central este marea valoare pe care Aluminiu Concept o acordă relației umane și resurselor sale: atenție constantă la respectarea diferitelor nevoi ale partenerului-client, pentru competență implicarea tehnică și profesională a angajatului.

Investițiile constante care vizează dezvoltarea de produse de înaltă calitate, utilizarea celor mai avansate tehnologii și a serviciilor oferite clienților și retailerilor noștri, plasează Aluminiu Concept în situația de a putea oferi întotdeauna un răspuns pozitiv la nevoile clienților săi, acordând o atenție maximă la minim detalii în fiecare fază a activității sale, apoi de la proiectul inițial până la instalarea produsului final.