Despre noi

Istoric și valori

O mică companie artizanală ia fiinta in 2019 cu scopul de a oferi ferestre și uși de înaltă calitate. De-a lungul timpului, datorită muncii apreciate și succesului in piață, compania a crescut iar forma actuală a companiei și diversitatea produselor s-a schimbat. Am devenind o companie care oferă servici complete de proiectare, producție și montaj tâmplărie de aluminiu. Am pornit de la nivel local, am ajuns la național și, în prezent, ne putem lăuda cu faptul că produsele noastre sunt apreciate la nivel internațional. În toată această perioadă am menținut atenția la detalii și o flexibilitate specifică meșteșugarului.

Cu un portafoliu variat de lucrări și cu un număr semnficativ de clienți fideli, Aluminiu Concept este în prezent alături de principalii producători români de tâmplărie de aluminiu.

Recomandări

Din dorința de a ne aduce contribuția la dezvoltarea unei competiții reale, bazate pe un raport echitabil calitate / preț, am decis să vă împărtășim constant din experiența noastră în domeniul tâmplăriei de aluminiu. Este indicat ca decizia finală de contractare / cumpărare să o luați în baza unor cunoștințe minime despre sistemul de tâmplărie dorit și a unei analize mature a posibilităților de economisire.

De exemplu, în situația în care intenționați să vă construiți un imobil nou vă recomandăm să luați în calcul toate opțiunile disponibile pentru sistemul de tâmplărie încă din stadiul de proiectare. Orice modificare a proiectului pe parcursul construcției generează costuri suplimentare. Totodată, o comunicare eficientă cu un proiectant specializat în sisteme performante de tâmplărie din aluminiu va conduce cu siguranță la obținerea unui proiect pentru imobil adaptat conform cu așteptărie dvs, respectiv cu posibilitățile actuale de construcție și tâmplărie.

Parteneri locali

Montajul sistemelor de tâmplărie Aluminiu Concept este opțională pentru comenzile primite din afara București-ului. La cerere, vă putem asigura și montajul, dar acesta poate fi montat și de către o echipă locală.

În situația în care intenționați să preluați montajul sistemelor de tâmplărie dintr-un anumit județ sau sunteți deschiși la o colaborare de lungă durată bazată pe respect reciproc, vă rugăm să ne contactați.

Noi credem că încrederea și fidelitatea necesită o comunicarea transparentă. Vă vom însoți pe drumul alegerii unor sisteme performante de tâmplărie aluminiu – bazate pe cele mai recente facilități în domeniu – și vă vom sprijini să obțineți oferte echitabile pentru proiectele dvs. imobiliare.