Servicii

Unul dintre factorii de succes pal companiei Aluminiu Concept este acuratețea procesului de fabricație și atenția la detalii mici care garantează calitatea și durabilitatea utilizatorului final care este clientul, de aceea obiectul nostru principal este si va rămâne, calitatea.

Importanța a ceea ce facem și a modului în care o facem poate avea sens numai dacă putem menține un nivel artizanal care trebuie urmat pas cu pas, în fiecare zi pentru fiecare produs fabricat în parte.

Obiectivul companiei este ca relația strânsă cu fiecare client, este sa rămână constanta și să fie inbunatatita dacă se poate, constant.

Ingrijire maxima in detalii – ce înseamnă pentru Aluminiu Concept?

Fiecare produs în parte este verificat. Începem de la accessoriu, profil, sticla si efectuăm diferite teste, inclusiv teste vizuale și în cele din urmă, eliminăm tot ceea ce este„neconform”.

Toate prelucrarile sunt urmarite pas cu pas de operatorii companiei specializati prezenți în centrul de lucru, cu utilaje moderne și de ultima generatie, pentru a încheia în o asamblare a optima pentru fiecare produs fabricat.

Operatorul efectuează o verificare finală de produs la care va efectua aplicarea unei etichete finale de tes efectuat.