Sisteme tâmplărie aluminiu

Sistemele de tâmplărie din aluminiu sunt foarte rezistente la mai multe forme de coroziune și au costuri aproape zero pentru mentenanță

Dispunem de o cunoaștere detaliată a produselor disponibile pe piața tâmplăriei de aluminiu, a caracteristicilor tehnice și a ultimelor inovații în domeniu. Pe lângă avantajele estetice și funcționale, cunoașterea noilor profile de tâmplărie poate contribui și la eficiența economică a unui proiect de construcție.

Proprietăți mecanice

Profilele din aluminiu sunt soluția ce vă va furniza uși și ferestre robuste și care va spori siguranța și rezistența pe termen lung.

În caz de fluctuații mari de temperatură, tâmplăria din aluminiu nu se deteriorează pe termen lung, fapt ce este important în regiuni cu volum mare de soare și cu temperaturi crescute pe durata verii. De aceea, dimensiunile oferite rămân constante și nealterate și nu sunt predispuse la expandare sau contracție. Așadar, se obține etanșeitatea la apă și aer și o potrivire perfectă între ramă și cercevea.

De asemenea, robustețea tâmplăriei din aluminiu permite crearea de deschideri ample pentru pătrunderea unui volum mare de lumină naturală, fără teama că profilele s-ar putea răsuci sau îndoi, așa cum se întampla adesea cu alte materiale mai sensibile. Chiar și în cazul profilelor foarte subțiri, o ușă cu o cercevea dublă poate susține mai mult de 100kg.

Siguranță

Ușile si ferestrele din aluminiu oferă un nivel ridicat de siguranță, datorită construcției lor solide și durabile, tinând la distanță posibili infractori.

Datorită robusteții lor, funcționează foarte eficient cu numărul mare de mecanisme și accesorii, pentru o siguranță îmbunătățită. Sistemele pentru ferestre și uși ALUMIL sunt certificate pentru protecție anti-efracție

Aspect și proiectare

Spațiul în care locuim definește o parte din persoana noastră, având în vedere că petrecem mai mult de 50% din timp în reședința noastră. Dacă stăm să ne gândim, tâmplăria unei case reprezintă partea esențială a funcționalității sale și a valorii sale estetice, conturând aspectul exterior și atmosfera din interior.

Profilele din aluminiu pentru ferestre și uși oferă posibilități nenumărate de design, atât din punct de vedere al tipologiilor și dimensiunilor (ca de exemplu design minimalist cu profile foarte subțiri, tipologii în colț liber, multiple construcții pentru uși), precum și tratamente pentru suprafețe, cu o paletă de culori și texturi foarte variată, disponibilă pentru a satisface toate nevoile și dorințele. Niciun alt material nu poate oferi atât de multă flexibilitate, fără niciun alt fel de limitare.

Izolare termică

Este adesea spus că profilele din aluminiu au un dezavantaj atunci când vine vorba de izolare termică sau de atenuare fonică, ceea ce este un mit! Progresele din tehnologie și cercetarea continuă au dus la dezvoltarea unor sisteme cu izolare foarte avansată.

Profilele din aluminiu ranforsate cu poliamida specială pentru izolare oferă un nivel ridicat de izolare termică potrivit pentru construcții pasive cu zero sau aproape zero consum de energie. În combinație cu tâmplăria cu barieră termică, o fereastră izolată termic din aluminiu vă va proteja casa de temperaturi neplacute atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară. Mai mult decât atât, mulțumită utilizării garniturilor avansate pentru etanșeitate, chiar și vânturile nordice foarte puternice sunt gestionate corespunzător, fără niciun fel de risc ca ferestrele dumneavoastră să permită pătrunderea aerului rece în încăpere. Tot aici putem aminti și de tipurile de geam termoizolant și anume: geam termopan de control termic, geam termopan de siguranță, geam termopan securizat, geam izolant termopan de atenuare fonică sau geam termoizolant tripan.

Atenuare fonică

Atenuarea fonică este de asemenea o caracteristică importantă care trebuie luată în considerare atunci când este vorba despre alegerea unei tamplării pentru ușă sau pentru fereastră, mai ales pentru reședințele situate în medii urbane, cu un nivel al poluării fonice mai ridicat. În acest sens există teste și certificări în ceea ce privește nivelurile de atenuare fonică ale ușilor și ferestrelor.

Materialele puternic izolatoare folosite de ALUMIL atât intern, cât și în perimetrele sistemelor noastre, precum și sistemul de închidere ermetică ale ferestrelor și ușilor, fără a lăsa niciun spațiu liber în cazul închiderilor, pentru pătrunderea sunetului, oferind un grad ridicat de izolare fonică.

Uși aluminiu București
Este un sistem oscilo-batant cu barieră termică, ideal pentru zone cu climat mai călduros.
Uși aluminiu București
Este un sistem cu barieră termică, recomand pentru ușile de acces cu performanțe de top.
Uși aluminiu București
Este un sistem oscilo-batant ce combină un nivel ridicat de izolare termică, și flexibilitate crescută.
Uși aluminiu București
Este un sistem coplanar pe ambele fețe, pentru uși de intrare de calitate cu panel sau sticlă.
Uși aluminiu București
Este recomandat pentru uși cu rupere de punte termică - atinge cele mai înalte standarde.
Uși aluminiu București
Este un sistem de uși armonice cu deschidere batantă, cu barieră termică, de dimensiuni normale și mari.
Uși aluminiu București
Este un sistem termoizolat pentru uși armonice cu design minimalist, oferă o izolare termică deosebită.
Uși aluminiu București
Este un sistem glisant modern și flexibil, cu un design plat și cu barieră termică.
Uși aluminiu București
Este un sistem liftant - glisant solid, cu performanțe energetice ridicate, pentru deschideri mari.
Uși aluminiu București
Este un sistem glisant care combină designul minimalist cu performanțele termice ridicate.
Balustrade Bucuresti
Sistem de balustrada din sticla, conceput fara a fi necesare elemente verticale de sustinere ca in cazul balustradelor clasice, oferind posibilitatea realizarii unei imagini arhitecturale moderne in care vizibilitatea de la interior la exterior nu este obturata.
Balustrade Bucuresti
Sistem de balustrada din sticla, pentru solutii elegante, plasate in partea exterioara a ferestrelor, in situatia in care nu exista balcon.
Balustrade Bucuresti
Balustrade din aluminiu cu inox, cu design minimalist, cu sectiuni patrate, rectangulare sau rotunjite. Sunt portrivite pentru balcoane si scari si sunt ideale pentru rezistente sau hoteluri.
Pereti cortina Bucuresti
Este un sistem de perete cortină cu dublă placare - o soluție specială pentru clădirile bioclimatice.
Pereti cortina Bucuresti
Este un sistem minimalist ideal pentru realizarea conceptului de Arhitectură Transparentă.
Pergole retractabile Bucuresti
Un sistem complet de pergole, cu lamele fixe, pentru o umbrire eficienta si pentru imbunatarirea aspectului zonei inconjuratoare.
Pergole retractabile Bucuresti
Sistem de pergole cu lamele orientabile pentru reglarea umbririi solare si protectie la ploaie, ideale pentru a transforma un spatiu deschis intr-un loc placut si confortabil