Fațade ventilate

Panouri incombustibile din aluminiu compozit, ALUCOBOND A2, formate din doua fete de aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral. Panouri cu planeitate foarte buna si o rigiditate ridicata raportata la greutate redusa. ALUCOBOND A2 se incadreaza la clasa de combustie C0, A2-s1,d0, si sunt folosite cu succes intr-o varietate de proiecte de placari si fatade ventilate: cladiri de birouri, locuinte private, clinici medicale, spatii comerciale etc. Pentru a profita de tot ce poate oferi acest material intr-o lume in continua evolutie, lansam catre arhitecti provocarea de a transforma acest material intr-o creatie functionala si cu personalitate puternica.

Fatade Ventilate  București
Aluminiu compozit
Panouri incombustibile din aluminiu compozit, ALUCOBOND® A2, formate din doua fete de aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral. Panouri cu planeitate foarte buna si o rigiditate ridicata raportata la greutate redusa.
Fatade Ventilate  București
J Bond M7000
Panel compozit din aluminiu, de calitate ridicata si varietate mare, cu strat intermediar de polietilena, ideal pentru placari exterioare ale cladirilor sau decoratiuni interioare, precum si cu un numar mare de aplicatii, datorita specificatiilor numeroase sau functionalitatii ridicate.
Fatade Ventilate  București
Fibrociment Cembrit
Placile din fibrociment marca Cembrit, placi incombustibile cu clasa de combustie A2-s1, d0 conform EN 13501, sunt ideale pentru fatade ventilate dar si ca solutii de placari exterioare pentru peretii mansardelor, ca elemente si finisaje pentru ferestre, finisaje pentru acoperisuri si elemente prefabricate pentru fatade. Placile Cembrit sunt usor de prelucrat si montat si sunt disponibile intr-o gama coloristica variata.
Fatade Ventilate  București
CORIAN Exteriors
Fatade moderne cu panourile solide Corian® Exteriors. Special concepute pentru utilizarea la exterior, aceste materiale compozite se disting prin durabilitatea si rezistenta pietrei, combinate cu usurinta de prelucrarea plasticelor.
Fatade Ventilate  București
Placi HPL laminat MEG
Placile HPL cu fete decorative MEG – marca Abet Laminati – sunt obtinute din fibre de celuloza ( cca. 60-70%) impregnate cu rasini fenolice (cca. 30-40%). In procesul de fabricatie al panourilor HPL MEG nu sunt folosite metale grele sau toxice, acest material neconstituind un pericol pentru persoanele care intra in contact direct cu produsul.
Fatade Ventilate  București
Placi ceramice ARGETON
Gama de panouri ceramice fabricate doar din materiale naturale brute, disponibile sub forma de placi, bare si elemente arhitecturale decorative. Produsele ceramice din gama Argeton sunt destinate proiectelor de placari exterioare, fatadelor ventilate, sistemelor exterioare de umbrire/parasolar si se disting prin rezistenta la factorii de mediu si durata de viata sporita, montajul lor fiind unul facil si de scurta durata.
Fatade Ventilate  București
Ceramica GammaStone Gres AIR
Panouri de calitate superioara cu finisaj ceramic, obtinute prin calcinarea ceramicii la temperaturi de cca. 1200-1400°C, pana la obtinerea unei vitrificari nonporoase si rezistenta la apa. Suprafata portelanata garanteaza rezistenta la zgariere, uzura si rupere, rezistenta UV, la pete si mucegai.
Fatade Ventilate  București
ALUCORE/ A2
Panouri compozite din aluminiu, cu miez “fagure de miere”, extrem de usoare si rezistente. Spre deosebire de alte panouri compozite cu miez structurat, componentele sistemului ALUCORE® sunt lipite intr-un proces continuu. Materialul este rigid si nu se delamineaza, are proprietati mecanice ridicate, precum rezistenta la tractiune a fetelor din aluminiu si comportament excelent la prelucrare.
Fațade Ventilate București

Fațadele ventilate sunt sisteme arhitecturale utilizate în construcții pentru a îmbunătăți performanța termică, estetică și funcționalitatea clădirilor. Fațadele ventilate constau într-un sistem de învelitoare exterioară, denumită fațadă ventilată, care este atașată la structura de bază a clădirii printr-un sistem de…