Balustrade din sticlă

Linia de balustrade Aluminiu Concept din sticla si profile personalizate sigure si testata si conform celor mai stricte reglementari CE. Transparenta, design esential si minimalist, pentru a defini orice context arhitectural, intern si extern. Curatenie formala maxima in proiectele de constructie noua, renovare si restaurare a cladirilor: sunt disponibile cu sau fara mana curenta, conform cerintelor unui sistem personalizabil. Toate sistemele sunt testate in laboratoare certificate si sunt compuse din diferite elemente (profil, sistem de fixare, carcasa, sticla laminata si culori) concepute pentru a asigura cu usurinta si rapiditate asamblarea, in acelasi timp, asigurand un rezultat estetic ideal pentru o arhitectura moderna.

Balustrade Bucuresti
Sistem de balustrada din sticla, conceput fara a fi necesare elemente verticale de sustinere ca in cazul balustradelor clasice, oferind posibilitatea realizarii unei imagini arhitecturale moderne in care vizibilitatea de la interior la exterior nu este obturata.
Balustrade Bucuresti
Sistem de balustrada din sticla, pentru solutii elegante, plasate in partea exterioara a ferestrelor, in situatia in care nu exista balcon.
Balustrade Bucuresti
Balustrade din aluminiu cu inox, cu design minimalist, cu sectiuni patrate, rectangulare sau rotunjite. Sunt portrivite pentru balcoane si scari si sunt ideale pentru rezistente sau hoteluri.