Oferiți servicii sezoniere de cazare? Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură!
09.08.2023

Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură, chiar dacă oferiți servicii sezoniere de cazare, cu o tâmplărie premium din aluminiu!

În urmă cu nu foarte mulți ani, unitățile de cazare au fost nevoite să se adapteze rapid la cerința bruscă a clienților de a avea internet wirelss de mare viteză disponibil în cameră. Oamenii sunt tot mai dependenți de conectivitatea la internet pentru a-și păstra legătura cu prietenii și familia, pentru a lucra sau pentru a se bucura de conținut online în timpul călătoriilor lor. Astfel, industria ospitalității a fost nevoită să se adapteze rapid la această cerință și să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate în camerele de hotel, pensiuni, apartamente de închiriat și alte tipuri de unități de cazare.

Acest lucru a condus la o tendință de a furniza acces la internet wireless gratuit și de mare viteză în majoritatea unităților de cazare. Hotelurile și alte tipuri de proprietăți au investit în infrastructură IT pentru a se asigura că pot oferi conexiuni stabile și rapide, satisfăcând astfel așteptările clienților lor. În plus, mulți turiști aleg să-și selecteze cazarea în funcție de disponibilitatea unei conexiuni bune la internet, ceea ce a făcut ca aceasta să devină o caracteristică importantă în industrie.

Cu toate acestea, cu creșterea cerințelor tehnologice, au apărut și provocări. Un aspect important este securitatea rețelelor wireless. Proprietățile trebuie să fie atente la protejarea datelor clienților și să ofere conexiuni securizate pentru a evita potențialele probleme legate de infracțiunile cibernetice sau de încălcarea confidențialității. Recomandarea specialiștilor în securitate cibernetică este să ne conectăm, în timpul concediilor, doar la rețelele wireless oficiale ale unităților de cazare.

Conform informațiilor transmise de către unii parteneri din domeniul HoReCa, în prezent asistăm la o nouă provocare asemănătoare din partea clienților. O provocare foarte greu de anticipat, la fel cum a fost și în cazul cerinței internetului.

Care este nivelul de performanță a tâmplăriei din unitatea d-voastră de cazare?

Fluctuațiile foarte mari de temperatură din ultimele săptămâni au generat review-uri negative și pozitive. Nimeni nu neagă scăderea bruscă a temperaturilor, dar este adevărat că doar o parte dintre tâmplării au făcut față acestor temperaturi. Dacă în sezonul turistic anterior nimeni nu întreba despre tipul ferestrelor din exterior la camera de cazare, în ultimele săptămâni au fost înregistrate foarte multe plângeri sau felicitări.

În anumite cazuri, organizarea imediată a unor activități de diverstiment pentru turiștii blocați în incinta unităților de cazare nu a putut compensa frigul din interiorul camerelor. Întregul sistem de izolație termică a imobilelor respective a fost depășit. În alte unități de cazare, Sistemele de izolație termică au putut oferi turiștilor o atmosferă optimă pentru a depăși disconfortul datorat vremii nefavoravile pentru litoral.

Ne așteptăm ca unitățile de cazare să-și actualizeze marketingul și să-și completeze facilitățile camerelor cu nivelul de performanță a tâmplăriei. Din momentul în care tipul ferestrelor a devenit un factor important de atracție sau de diferențiere în prezentarea camerelor, acest lucru va determina inevitabil oaspeții să acorde o atenție mai mare acestui aspect în viitorul apropiat.

Vă reamintim faptul că investiția în tâmplăria unui imobil este o investiție pe termen lung. Spre deosebire de investiția într-un sistem de acces la internet care poate fi înlocuit complet la câțiva ani cu unul mai performant, investiția într-un sistem de tâmplărie implică mai mulți ani de utilizare indiferent de consecințe.

Oferiți servicii sezoniere de cazare? Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură cu un sistem premium de tâmplărie din aluminiu!

NOUTĂȚI

Dacă doriți să obțineți un preț echitabil pentru tâmplăria de aluminiu, discutați cu un specialist în tâmplăria de aluminiu. Avem deja câțiva ani de când ne confruntăm cu un deficit acut de personal. Primele discuții au vuzat personalul cu un…

Căutați un model de terasă din lemn închisă cu sticlă? Unde căutați? În comunități pasionate de tâmplărie din lemn? În rândul prietenilor? Sau în comunități în care puteți întâlni tâmplari profesioniști deschiși către noi oportunități. Acest articol se adresează persoanelor…

Fațadele ventilate sunt sisteme arhitecturale utilizate în construcții pentru a îmbunătăți performanța termică, estetică și funcționalitatea clădirilor. Fațadele ventilate constau într-un sistem de învelitoare exterioară, denumită fațadă ventilată, care este atașată la structura de bază a clădirii printr-un sistem de…

Compartimentarea interioară cu tâmplărie din aluminiu este din ce în ce mai des întâlnită la casele / vilele particulare, nu doar la sediile de firme. Compartimentarea interioară temporară oferă proprietarilor de case particulare mai multă flexibilitate și control asupra spațiului…

În situația în care intenționați să vă construiți un imobil nou sau să renovați unul deja existent, vă recomandăm să ne contactați încă din stadiul de proiect pentru a vă transmite lista cu cerințele tehnice necesare pentru ca montajul tâmplăriei…

Rezistența tâmplăriei din aluminiu la condițiilor dure de expunere la razele solare intense se datorează anumitor caracteristici cheie. Când alegeți tâmplăria din aluminiu pentru o expunere ridicată la soare, există câteva caracteristici și aspecte pe care ar trebui să le…