Oferiți servicii sezoniere de cazare? Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură!
09.08.2023

Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură, chiar dacă oferiți servicii sezoniere de cazare, cu o tâmplărie premium din aluminiu!

În urmă cu nu foarte mulți ani, unitățile de cazare au fost nevoite să se adapteze rapid la cerința bruscă a clienților de a avea internet wirelss de mare viteză disponibil în cameră. Oamenii sunt tot mai dependenți de conectivitatea la internet pentru a-și păstra legătura cu prietenii și familia, pentru a lucra sau pentru a se bucura de conținut online în timpul călătoriilor lor. Astfel, industria ospitalității a fost nevoită să se adapteze rapid la această cerință și să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate în camerele de hotel, pensiuni, apartamente de închiriat și alte tipuri de unități de cazare.

Acest lucru a condus la o tendință de a furniza acces la internet wireless gratuit și de mare viteză în majoritatea unităților de cazare. Hotelurile și alte tipuri de proprietăți au investit în infrastructură IT pentru a se asigura că pot oferi conexiuni stabile și rapide, satisfăcând astfel așteptările clienților lor. În plus, mulți turiști aleg să-și selecteze cazarea în funcție de disponibilitatea unei conexiuni bune la internet, ceea ce a făcut ca aceasta să devină o caracteristică importantă în industrie.

Cu toate acestea, cu creșterea cerințelor tehnologice, au apărut și provocări. Un aspect important este securitatea rețelelor wireless. Proprietățile trebuie să fie atente la protejarea datelor clienților și să ofere conexiuni securizate pentru a evita potențialele probleme legate de infracțiunile cibernetice sau de încălcarea confidențialității. Recomandarea specialiștilor în securitate cibernetică este să ne conectăm, în timpul concediilor, doar la rețelele wireless oficiale ale unităților de cazare.

Conform informațiilor transmise de către unii parteneri din domeniul HoReCa, în prezent asistăm la o nouă provocare asemănătoare din partea clienților. O provocare foarte greu de anticipat, la fel cum a fost și în cazul cerinței internetului.

Care este nivelul de performanță a tâmplăriei din unitatea d-voastră de cazare?

Fluctuațiile foarte mari de temperatură din ultimele săptămâni au generat review-uri negative și pozitive. Nimeni nu neagă scăderea bruscă a temperaturilor, dar este adevărat că doar o parte dintre tâmplării au făcut față acestor temperaturi. Dacă în sezonul turistic anterior nimeni nu întreba despre tipul ferestrelor din exterior la camera de cazare, în ultimele săptămâni au fost înregistrate foarte multe plângeri sau felicitări.

În anumite cazuri, organizarea imediată a unor activități de diverstiment pentru turiștii blocați în incinta unităților de cazare nu a putut compensa frigul din interiorul camerelor. Întregul sistem de izolație termică a imobilelor respective a fost depășit. În alte unități de cazare, Sistemele de izolație termică au putut oferi turiștilor o atmosferă optimă pentru a depăși disconfortul datorat vremii nefavoravile pentru litoral.

Ne așteptăm ca unitățile de cazare să-și actualizeze marketingul și să-și completeze facilitățile camerelor cu nivelul de performanță a tâmplăriei. Din momentul în care tipul ferestrelor a devenit un factor important de atracție sau de diferențiere în prezentarea camerelor, acest lucru va determina inevitabil oaspeții să acorde o atenție mai mare acestui aspect în viitorul apropiat.

Vă reamintim faptul că investiția în tâmplăria unui imobil este o investiție pe termen lung. Spre deosebire de investiția într-un sistem de acces la internet care poate fi înlocuit complet la câțiva ani cu unul mai performant, investiția într-un sistem de tâmplărie implică mai mulți ani de utilizare indiferent de consecințe.

Oferiți servicii sezoniere de cazare? Protejați-vă clienții de fluctuațiile foarte mari de temperatură cu un sistem premium de tâmplărie din aluminiu!

Recomandări recente

Plantarea gazonului natural în curți are o serie de beneficii atât pentru mediu, cât și pentru sănătatea umană. absorbția apei: gazonul permite pătrunderea apei în sol, contribuind astfel la reducerea riscului de inundații prin absorbția și drenarea eficientă a apei…

Asigurați-vă că sistemul anterior de tâmplărie a fost montat corect înainte să comandați sistemul nou de tâmplărie din aluminiu. Acest articol este dedicat persoanelor care au cumpărat o casă prevăzută cu un sistem de tâmplărie mai puțin performat și doresc…

O casă sau cabană în forma literei A poate fi o alegere îndrăzneață și atrăgătoare pentru cei care caută un design unic și distinctiv. Cu planificare atentă și execuție precisă, această structură poate deveni un cămin confortabil și estetic plăcut….

Datorită gamei foarte largi de opțiuni existente în domeniul tâmplăriei de aluminiu, noi întocmim ofertele de preț personalizate doar în baza unui tablou de tâmplărie corect și complet. Una dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite la persoanele care compară ofertele…

Dacă sunteți în căutarea unui birou de arhitectură specializat în proiecte moderne de construcții civile sau comerciale, este important să căutați un birou cu o experiență relevantă în acest domeniu. Alegerea unui birou de arhitectură specializat în proiecte moderne de…

Tâmplăria unei case este o componentă esențială atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Tâmplăria se referă la pereți, ferestre, uși, balcoane, terase, obloane, pergole și alte elemente similare care sunt instalate în structura unui imobil. Funcționalitatea unei…