Tot mai multe persoane ne solicită o tâmplărie din aluminiu cu izolație fonică ridicată
13.02.2024

Un sistem de tâmplărie dotat cu sticlă tripan, special adaptată nevoilor dumneavoastră, vă poate ajuta să vă mențineți confortul fonic dorit inclusiv în situații deosebite.

tamplarie izolare fonicaÎn momentul in care v-ați decis să investiți într-o proprietate, cu siguranță vă deplasați până la imobilul respectiv și verificați personal anumite detalii.

Verificați dacă este poziționată într-o zonă mai îndepărtată de drumul principal cu trafic aglomerat. De preferat, o zonă cu multă verdeață în apropiere. Verifcați riscul de inundare a zonei în analizele topografice. Discutați cu vecinii din imediata apropiere. Căutați o zonă în care fiecare imobil dispune de spații verzi în jur. Cu drumuri de acces în stare acceptabilă. După o zi obositoare la serviciu, doriți să vă puteți relaxa acasă în deplină liniște sufletească. În realitate, prețul / mp al terenurilor aflate în astfel de zone este destul de ridicat. Opțiunea este să alegeți un teren aflat într-o zonă cu potențial de dezvoltare, dar aici există riscul ca „dezvoltarea” să fie anevoioasă.

Indiferent de zona aleasă pentru a vă construi viitoarea locuință, investiția într-un sistem de tâmplărie din aluminiu este o investiție pe termen lung. Iar viitorul este imprevizibil. Zona liniștită în care v-ați mutat se poate schimba radical în câteva săptămâni. Spațiul verde și liniștit care v-a motivat să alegeți locația respectivă se poate transforma peste noapte într-un cartier rezidențial aglomerat și zgomotos. Este suficient ca un antreprenor cu viziune să parceleze eficient terenul și să investească în utilități. Terenurile cu utilități la poartă și cu căi de acces peste anumite norme sunt cele mai căutate. O zonă cu potențial ridicat de dezvoltare poate fi afectată negativ de apariția în zonă a unei platforme industriale sau a unei autostrăzi.

Tot mai multe persoane ne solicită o tâmplărie din aluminiu cu izolație fonică ridicată. Dacă imobilul se află într-o zonă aglomerată, motivația unei investiții într-o tâmplărie cu izolație fonică maximă este evidentă. Familia respectivă dorește să se protejeze fonic de zgomotul din exterior. Dacă imobilul se află într-o zonă aparent liniștită investiția este susținută de precauție. Ei vor fi protejați fonic în cazul în care liniștea atcuală va avea de suferit. Nimeni nu poate garanta faptul că peste câțiva ani zona respectivă va mai fi la fel de liniștită.

Dezvoltatorii imobiliari care se respectă își prezintă imobilele înconjurate de spații verzi sau ipotetice dar menționează în clar sursele de zgomot aflate în apropiere. Un imobil construit în imediata apropiere a unui drum cu un trafic intens poate fi protejat fonic? Da. Este posibil. Cu o investiție suplimentară într-un sistem de tâmplărie din aluminiu cu o izolație fonică maximă se obține protecția fonică dorită. Care sunt avantajele? O zonă cu acces rapid la căi principale de acces și o izolație fonică maximă.

Pentru ca un sistem de tâmplărie de aluminiu performant să vă poată oferi o protecție fonică maximă trebuie proiectat, fabricat, montat și întreținut conform anumitor indicații tehnice.

Vă recomandăm să vizionați următorul video de prezentare a unei uși din portofoliul nostru și să urmăriți cu atenție zgomotul din exterior. Imobilul, după cum se poate observa – și auzi – , se află într-o zonă intens circulată din București.

Ce părere aveți? Merită o astfel de investiție?

Îți dorești un sistem de tâmplărie din aluminiu cu izolație fonică maximă? Contactează-ne! Îți putem oferi toate serviciile – de la proiectare și fabricare, montaj, până la garanție și post garanție.

Recomandări recente

O casă sau cabană în forma literei A poate fi o alegere îndrăzneață și atrăgătoare pentru cei care caută un design unic și distinctiv. Cu planificare atentă și execuție precisă, această structură poate deveni un cămin confortabil și estetic plăcut….

Datorită gamei foarte largi de opțiuni existente în domeniul tâmplăriei de aluminiu, noi întocmim ofertele de preț personalizate doar în baza unui tablou de tâmplărie corect și complet. Una dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite la persoanele care compară ofertele…

Dacă sunteți în căutarea unui birou de arhitectură specializat în proiecte moderne de construcții civile sau comerciale, este important să căutați un birou cu o experiență relevantă în acest domeniu. Alegerea unui birou de arhitectură specializat în proiecte moderne de…

Tâmplăria unei case este o componentă esențială atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Tâmplăria se referă la pereți, ferestre, uși, balcoane, terase, obloane, pergole și alte elemente similare care sunt instalate în structura unui imobil. Funcționalitatea unei…

Un sistem de tâmplărie dotat cu sticlă tripan, special adaptată nevoilor dumneavoastră, vă poate ajuta să vă mențineți confortul fonic dorit inclusiv în situații deosebite. În momentul in care v-ați decis să investiți într-o proprietate, cu siguranță vă deplasați până…

Noi credem că încrederea și fidelitatea clienților necesită o comunicarea transparentă. Din acest motiv, vom continua și în acest an să vă oferim informații detaliate despre tâmplăria de aluminiu. Vă vom însoți pe drumul alegerii unor sisteme performante bazate pe…